Contacteer:



Ekincik

Ekincik Bay ligt op de noordelijke oever van Port Köyceğiz. Wild, steile beboste hellingen rond de baai. De kustlijn is een zandstrand. Het is één van de mooiste en meest pittoreske baaien in de regio, en de beste plek om uw boot te verlaten wanneer u een bezoek anchient Kaunos. U kunt Dalyan excursie regelen via boot coöperaties en met hen communiceren via VHF 16-06.

 

Er zijn verschillende ankerplaatsen in de baai. Boten voor anker bij het strand en swing. De verankering in het noorden van de pier is voldoende om te worden opgeborgen. Boten kunnen worden verankerd in 5-10m. De bodem is zand-onkruid. Het biedt schuilen voor de northerlies. Er is een lange pier op NW hoek. Deze pier wordt beheerd door de coöperatie, waardoor aanleggen tot 15 boten. Boten voor anker voor-en achter. Water en elektra-aansluitingen zijn beschikbaar. Een vergoeding in rekening gebracht. Bepalingen zijn verkrijgbaar bij de supermarkten in het dorp. Brandstof kan uit vrachtwagen-tanker geleverd worden, het komt van Köyceğiz (35 km).

 

De SE hoek van de baai, Maden İskelesi Koyu; biedt voldoende beschutting. Boten voor anker in de S en neem een ​​lijn aan de wal. Maden betekent 'ore' in het Engels, deze baai was vroeger een chroom-erts laadhaven. Een houten pier op het oosten, behoort tot een restaurant. Er zijn gelegd ligplaatsen tailed op de pier. Water en elektra-aansluitingen zijn beschikbaar. Dit restaurant is een van de beste in de Middellandse Zee, biedt een verscheidenheid aan uitstekende zeevruchten voor bezoekers. De pistes zijn bosrijke in grenen. Het restaurant is verborgen als een nest tussen de bomen. De omgeving is prachtig. Het is de moeite waard te komen voor zonsondergang, zodat u volop kunt genieten van de enorme uitzicht over de baai.

Als je niet ziet deze unieke omgeving, zult u een klein beetje van het paradijs te missen.

Foto's
Google Map
Galerij
Ekincik
Sultaniye warmwaterbronnen
Dalyan modderbaden
Caunos
Caretta Caretta
Iztuzu Strand


Nieuws
  • Kayıtlı Haber Bulunamadı!

Ekincik boat tour          Dalyan boat tour          İztuzu boat tour          Caretta boat tour